Verhuur

Bij Pot & van Dalen kunt u behalve een instrument kopen ook opteren voor het huren van een strijkinstrument. Ons contract loopt één jaar en wordt daarna verlengd of zonder opzegtermijn opgezegd.  Een set bestaat uit een instrument; een strijkstok; een koffer of hoes en verschillende accessoires.  Al deze zaken kunnen in overleg omgewisseld of aangepast worden.

Bij aanschaf van een instrument in onze winkel bieden wij een korting op het aanschafbedrag aan t.w.v. een half jaar huur. Het gekochte instrument hoeft niet persé het huurinstrument te zijn; u zit derhalve niet aan het gehuurde instrument vast.

Instrumenten zijn beschikbaar in verschillende (kinder)maten. Informeer vooraf bij de docent of deze een bepaalde maat adviseert. Mocht dit niet het geval zijn, dan helpen wij u graag.

Bij afhaal van een huurinstrument en opmaak van het huurcontract, vragen wij u een borgsom van 50 euro te betalen en een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Om zeker te zijn van beschikking over een huurinstrument voordat de eerste les begint, is het raadzaam  op tijd te reserveren. Voor de actuele huurprijzen en beschikbaarheid v